Alkoholomierz do wyrobu alkoholu
Funkcjonalny i praktyczny wskaźnik zawartości alkoholu.
Termometr bimetaliczny w kształcie kwadratu wykonany z przezroczystego tworzywa. Skala nadrukowana jest bezpośrednio na plastiku.
Wskaźnik służący do pomiaru stężenia cukru w moszczu lub brzeczce piwnej wyrażonego w g/l lub w stopniach Ballinga oraz do określenia potencjalnej zawartości alkoholu w winie lub piwie (%).
Wysokiej jakości szynkowar wykonany ze stali nierdzewnej.
Pirosiarczyn potasu stosowany do stabilizacji wina i dezynfekcji wina i dezynfekcji.
Wężyk do obciągu wina o długości 2 metrów i średnicy 8 mm. Wężyk z "gruszką".
Specjalistyczny produkt do stosowania w wędzarniach oraz do grilowania.
Termometr wewnętrzny wykonany z drewna. Termometr posiada skalę w kolorze złotym.