TERMOMETR DO PIECZENIA I PIEKARNIKA PODWÓJNA SKALA +40+100°C / +50+300°C BROWIN

15102

5904816918748

Termometr do pieczenia o dwóch skalach.

Szczegóły

Produkt dostępny

Cena brutto: 24,13zł

+ wishlist

Dostępność towaru w oddziałach:

Solidnie wykonany termometr ze stali nierdzewnej, idealny do pieczenia różnego rodzaju mięs.
Specjalna podziałka precyzyjnie wskazuje idealna temperaturę pieczenia drobiu, wieprzowiny, cielęciny, jagnięciny oraz wołowiny.
Czujka termiczna znajduje się w obszarze między 1.3 cm a 5 cm od początku szpikulca.

W celu uniknięcia zabrudzeń lub uszkodzenia, szpikulec termometru należy przechowywać w plastikowej osłonce, która znajduje się w komplecie.

Zakres temperatur od 35°C do + 100°C; +50°C +300°C
Tolerancja błędu do ok +/- 2°C

Długość: 5.2 cm
Szerokość: 5.2 cm
Wysokość: 14.8 cm
Jednostka wyświetlania temperatury: tylko °C
Kolor tarczy: biała
Rodzaj: analogowe
Sonda: szpilkowa
Zakres pomiaru temperatury [°C]: od 50 do 300

Napisz opinię

TERMOMETR DO PIECZENIA I PIEKARNIKA PODWÓJNA SKALA +40+100°C / +50+300°C BROWIN

TERMOMETR DO PIECZENIA I PIEKARNIKA PODWÓJNA SKALA +40+100°C / +50+300°C BROWIN

Termometr do pieczenia o dwóch skalach.

Napisz opinię